Vi hjelper FREMTIDSRETTEDE eiere med å øke bedriftens verdi

OWNomics arbeider for å  øke verdien i små og mellomstore bedrifter  

Ownomics er satt sammen av to ord - own  (å eie) og nomics (loven om) - altså loven om å eie.

Bedriftseiere og gründere er motoren i næringslivet. Vi erkjenner viktigheten av eiernes personlighet og drivkraft. Vi bistår bedriftseiere med økt kunnskap til å utvikle sitt eierskap og øke bedriftens verdi. Dette gjelder særlig i forbindelse med eierskifter. Eierskifter kan være kompliserte og emosjonelt krevende prosesser.

Vi samarbeider med rådgivere og  finansielle aktører på regional basis.


Geir Samdal

Er markedsansvarlig og partner i OWNomics.

Geir jobbet mange år i bank. Det var kjedelig å bare analysere alt som kan gå galt.

Gründerskap, eierskap, se fremtidig potensiale og glede er gøy. 

De siste 15 årene har derfor Geir jobbet for bedriftseiere. Han bistår med eierskifter, øke eierverdier, verdivurderinger, fremskaffe kapital mm.

 Geir er selv gründer av flere bedrifter og prosjekter blant annet Eierskiftesenter, OWNomics, gess.no og Eierskiftealliansen. Han er   styremedlem i blant annet Visitech og Akershus Teknologifond.

Han er utdannet siv.øk fra BI og MSc fra Stirling University. 

__CONFIG_custom_phone__{"phone_no":"9173-1089","phone_text":"Ring oss","mobile_phone_text":"Ring","color":"default"}__CONFIG_custom_phone__

Kari Bærvahr

Daglig leder og partner i OWNomics.

Kari har lang erfaring fra reklamebransjen, først som CFO og deretter som rådgiver med spesielt fokus på merkevarebygging og smart tilstedeværelse i digitale flater. 

Hun er tidligere partner i reklamebyrå og utdannet siv. øk fra BI og sertifisert Coach.  Kari har alltid vært glødende opptatt av systemer som kan effektiviserer rutinearbeid og skape verdi.

Etter en årrekke som ansatt og partner med vanlig arbeidstid, startet hun som gründer og jobber nå sammen med sin kjære Geir, når og hvor hun vil med det hun elsker:

Nemlig å hjelpe bevisste eiere med å forløse bedriftens potensiale gjennom en velprøvd 5-trinns metode.

Dette bidrar til stolte eiere som er mindre bekymret, lykkeligere og med et mer balansert liv.